Bestelpagina Afhaaldag Lunteren

Afhaaldag Lunteren

We gaan weer van start met de afhaaldagen in Lunteren. Door de afhaaldag is het mogelijk om grote bestellingen te plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om producten te bestellen die we niet op voorraad hebben liggen in de winkel in Lunteren.

Bestellen voor de afhaaldag kan tot de vrijdag daarvoor tot 12:00 uur.

De volgende afhaaldag is:  18 december 2021
De daarop volgende afhaaldagen staan gepland op: 5 februari, 19 maart en 23 april 2022.

Wilt u eerder producten bestellen van de bestellijst van de afhaaldag? Laat het ons weten. In overleg kunnen we uw bestelling ook op eerder moment klaarzetten in Lunteren.  

 

Tip!
Voorraad op? U hoeft niet te wachten op de volgende afhaaldag. De winkel in Lunteren is gewoon iedere zaterdag open. U kunt dus iedere zaterdag terecht in Lunteren voor onze heerlijke producten. Het kan zijn dat er wel een beperkte voorraad is.

Komt het op zaterdag niet uit? Maak een afspraak voor een andere dag of tijdstip.

 

De Kromhoekster Kip wordt los en vers ingevroren. De kiloverpakkingen zitten verpakt in een handige hersluitbare zak. De kip die per twee stuks wordt verkocht wordt vacuüm verpakt. Het rundvlees, varkensvlees en lamsvlees is vacuüm verpakt.

De gewichten zijn bij benadering en kunnen enigszins afwijken. Het bedrag van uw bestelling kan daarom enigzins afwijken van het bedrag dat u daadwerkelijk moet betalen. U betaald het daadwerkelijk geleverde gewicht per kilo, tenzij is aangegeven dat het een prijs per stuk betreft.

Genoemde prijzen zijn, de prijzen op basis van het circa gewicht in de verpakking.
Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud  van tussentijdse wijzingenen en tikfouten. 

Kromhoekster Kip

Kromhoekster Kip: kleine verpakkingen

Kromhoekster Kip: snel klaar

Rundvlees: Ter Weele

Rundvlees: Oer de Wiel

Lamsvlees

Zuivel

Eieren

Vleeswaren

Sappen en bieren

Bonen

Voorraadkast

ijs