Bestelpagina Afhaaldag Lunteren

Afhaaldag Lunteren

We gaan weer van start met de afhaaldagen in Lunteren. Door de afhaaldag is het mogelijk om grote bestellingen te plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om producten te bestellen die we niet op voorraad hebben liggen in de winkel in Lunteren.

Bestellen voor de afhaaldag kan tot de vrijdag daarvoor tot 12:00 uur.

De volgende afhaaldag is:  Voorlopig gaan afhaandagen i.v.m vogelgriep niet door.

Wilt u eerder producten bestellen van de bestellijst van de afhaaldag? Laat het ons weten. In overleg kunnen we uw bestelling ook op eerder moment klaarzetten in Lunteren.  

 

Tip!
Voorraad op? U hoeft niet te wachten op de volgende afhaaldag. De winkel in Lunteren is gewoon iedere zaterdag open. U kunt dus iedere zaterdag terecht in Lunteren voor onze heerlijke producten. Het kan zijn dat er wel een beperkte voorraad is.

Komt het op zaterdag niet uit? Maak een afspraak voor een andere dag of tijdstip.

 

De Kromhoekster Kip wordt los en vers ingevroren. De kiloverpakkingen zitten verpakt in een handige hersluitbare zak. De kip die per twee stuks wordt verkocht wordt vacuüm verpakt. Het rundvlees, varkensvlees en lamsvlees is vacuüm verpakt.

De gewichten zijn bij benadering en kunnen enigszins afwijken. Het bedrag van uw bestelling kan daarom enigzins afwijken van het bedrag dat u daadwerkelijk moet betalen. U betaald het daadwerkelijk geleverde gewicht per kilo, tenzij is aangegeven dat het een prijs per stuk betreft.

Genoemde prijzen zijn, de prijzen op basis van het circa gewicht in de verpakking.
Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud  van tussentijdse wijzingenen en tikfouten.

Tijdelijk gebruik van weekprijzen
We willen u er graag op wijzen dat de prijzen op onze website niet altijd de actuele prijzen zijn. Door mogelijk vele wijzigingen kan het zijn dat deze nog niet zijn bijgewerkt. We zullen er alles aan doen om dit zo goed mogelijk bij te houden. De prijzen in de kassa in onze winkels geven de juiste verkoopprijs aan, deze prijzen zijn van af heden bepalend. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de prijzen op de website.

We verwijzen u naar het nieuwsbericht voor meer informatie:  Prijswijzigingen in de komende periode

Kromhoekster Kip

Kromhoekster Kip: kleine verpakkingen

Kromhoekster Kip: snel klaar

Rundvlees: Ter Weele

Rundvlees: Oer de Wiel

Lamsvlees

Zuivel

Eieren

Vleeswaren

Sappen en bieren

Bonen

Voorraadkast

ijs