Lunteren

Wij heten u van harte welkom in ons knusse winkeltje in Lunteren!

Na al een aantal jaren regelmatig een afhaaldag in Lunteren georganiseerd te hebben. Hebben wij in april 2018 een winkel geopend in Lunteren die iedere week open is. Onze (schoon)zus, Gerna van den Broek, runt deze winkel. Het voormalige eierhok is omgebouwd tot een knusse winkel.

In deze winkel bieden we ons gehele Kromhoekster Kip assortiment aan. Daarnaast verkopen wij hier rundvlees, varkensvlees en lamsvlees. Verder is er een beperkt assortiment aan zuivel beschikbaar. Komt u ook eens gezellig langs?

Ons Kromhoekster Kip assortiment
De Kromhoekster Kip is een ambachtelijk stukje vlees, dat beter van smaak en malser is. Ons kippenvlees heeft de ouderwetse verfijnde smaak van “De kip van vroeger”. De Kromhoekster Kip is volledig antibioticavrij opgegroeid en de kip is daarbij vrij van salmonella en ESBL. Wij kunnen u met ons concept een gezond, lekker en veilig stukje kip aanbieden!

Wij hebben een groot assortiment aan diverse kipproducten. Van hele kip tot kipfilet en ander verschillende kipdelen. Wat dacht u van lekkere drumsticks, een kipkarbonade of gewoon een lekker stukje kipschnitzel? Maar vergeet ook niet de heerlijke kippenlevers, kipburgers en kipshoarma. Houdt u van een heerlijke kippensoep, dan kunt u van onze bouillonkip een heerlijke bouillon trekken. Kijk voor ons gehele assortiment op de bestelpagina.

Onze kip is onbewerkt, er wordt niets aan toegevoegd. De kip wordt los en vers ingevroren. Wij verkopen alleen bevroren vlees. Verser dan dit is vlees niet te koop. Wij verkopen onze kip in verschillende verpakkingen. De kiloverpakkingen zit verpakt in een handige hersluitbare zak, omdat de kip los is ingevroren kunt u daar gemakkelijk één stukje uithalen. De kleinere verpakkingen zijn vacuüm verpakt.

Wij krijgen wel eens de vraag waarom wij onze kip niet vers verkopen. Vers leveren kan alleen als wij geslacht hebben, dat betekent dat wij slechts zes keer per jaar twee weken verse kip kunnen verkopen. Wij hebben er echter bewust voor gekozen om ingevroren kip te verkopen. Onze kip wordt direct vers ingevroren, op deze manier heeft u altijd een vers stukje kip. Hierdoor kunnen we constant onze overheerlijke Kromhoekster Kip aanbieden.

 

Andere producten
Naast het assortiment van De Kromhoekster Kip, bieden wij ook eerlijk en betrouwbaar rundvlees, lamsvlees en varkensvlees aan in de winkel. Het rund-, en varkensvlees komt van Slagerij Ter Weele in Oene. Het lamsvlees komt van Streekvleeshouderij Katlijk.

Daarnaast bieden wij een beperkt assortiment kaas van Kaasboerderij De Gelder uit Tijnje aan. Ook verkopen wij eieren die op de boerderij in Lunteren rondscharrelen.

Heeft u interesse in een van de producten die wij in Frieschepalen aanbieden? Laat ons dit weten, dan zorgen wij dat we deze producten voor u in Lunteren klaarzetten.

Openingstijden
De winkel in Lunteren is iedere zaterdag open van 11:00 tot 15:00 uur. Daarnaast is het mogelijk om op andere dagen en/of tijdstippen op afspraak langs te komen. Bent u toch bij de winkel buiten de openingstijden, druk gerust op de bel. Als we thuis zijn helpen wij u graag.

Voor maken van afspraak kunt u contact opnemen met Gerna van den Broek via mail@dekromhoeksterkip.com of mobiel 06-29174730. 

“Weet waar uw eten vandaan komt”

veelgestelde vragen

Volg ons op Facebook en Instagram voor nieuws, recepten en meer!