Nieuws

Onze nieuwe website is online!

Wij zijn blij met het resultaat. Het bestellen kan nu nog beter met een overzichtelijke bestellijst. Loopt u tegen problemen aan bij het bestellen? Laat het ons weten. U kunt mailen naar mail@dekromhoeksterkip.com of bellen naar 0615629212.

We gaan weer van start met de afhaaldagen in Lunteren!

We hebben besloten weer te gaan starten met de afhaaldagen in Lunteren. Ongeveer één keer in de zeven weken komen we weer naar Lunteren voor de afhaaldag. Het is dan mogelijk om grote bestellingen te plaatsen of de producten te bestellen die wij wel verkopen in de boederijwinkel in Frieschepalen en niet standaard op voorraad hebben in Lunteren.

Zaterdag 12 september 2020 is de eerste afhaaldag weer. U kunt de bestelling plaatsen via de bestelpagina afhaaldag lunteren. Dit kan tot 11 september tot 12:00 uur.

We zien u graag 12 september in Lunteren. In verband met het coronavirus hebben we in de winkel in Lunteren het beleid dat er maar maximaal twee klanten in de winkel mogen zijn. We vragen u dan ook om buiten te wachten tot dat u aan de beurt bent.

Corona update – Wij blijven open!

Onze boerderijwinkels blijven de komende weken gewoon open op onze openingstijden.

Wij houden ons natuurlijk aan de hygiënische richtlijnen van het RIVM. Daarnaast proberen wij, net zoals u van ons gewend bent, alles zo schoon mogelijk te houden. Verder ontsmetten wij met regelmaat de deurklinken, de vriezers, de koelingen en de pinautomaat.

Wij verzoeken u wel zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Mocht u niet fit of verkouden zijn willen we u vriendelijk verzoeken om iemand anders te vragen om naar onze boerderijwinkel te komen voor de boodschappen.

We wensen iedereen heel veel sterkte met deze uitzonderlijke situatie. Blijf gezond, houd moed en tot ziens in onze winkel!

Mocht de situatie veranderen houden wij u op de hoogte via Facebook, Instagram en de website.

Afhaaldagen Lunteren voorlopig geannuleerd

Vanwege het Coronavirus hebben wij besloten de afhaaldagen voorlopig niet door te laten gaan. Er is dan een te groot risico dat wij op die dagen dat er te veel mensen tegelijkertijd in de winkel krijgen. Dat is tegen het advies van het RIVM.

De winkel in Lunteren is wel gewoon iedere zaterdag open. U kunt voor iedere zaterdag  via de site uw bestelling plaatsen. Wij zorgen dan dat de bestelling zo snel mogelijk wordt klaar gezet in Lunteren.

Komt het op zaterdag niet uit? Maak een afspraak voor een andere dag of tijdstip.

Zodra wij weer een afhaaldag gaan organiseren, laten wij dit weten.

Volg ons op Facebook en Instagram voor nieuws, recepten en meer!